användarvillkor

Csgogambling.se är inte en gamblingsajt. Vi tillhandahåller varken betting, spel eller gambling. Csgogambling.se förmedlar recensioner och bonusar i informativt syfte. Csgogambling.se ansvarar inte för bets eller spel som sker via länkar eller banners. Informationen på den här sajten är inte en källa för betting.

Användare som besöker spelbolag via csgogambling.se ansvarar själva för sitt spelande. De som besöker csgogambling.se är fullt medvetna om de regler som gäller. Besökare är även medveten om att csgogambling.se inte är ansvarig för eventuella förluster på de spelbolag man skapar konto hos.

Om man misstänker att man har spelproblem kan man kontakta http://www.spelberoende.se/. Csgogambling.se kan inte upptäcka användares spelproblem och har heller inget ansvar gentemot användarna.

Csgogambling.se listar inte illegal gambling. Det är ditt ansvar att kolla upp vilka regler och lagar som gäller för dig. Csgogambling.se listar inte heller gambling för minderåriga, det är 18års gräns för att spela för riktiga pengar.

Csgogambling.se strävar efter att ha korrekt angiven information. Däremot kan information bli inaktuell, det är således ditt ansvar att se till att kolla att informationen är aktuell.

Genom att besöka csgogambling.se accepterar man användarvillkoren. Ansvaret för att betta hos spelbolag ligger helt och hållet hos besökaren. Vid frågor eller synpunkter kan ni kontakta oss på support@csgogambling.se