alternativ till skins betting

LAGLIGA ALTERNATIV TILL SKINS BETTING

Marknaden med skins betting, ledda av CSGOLounge, som var riktigt stor, visade sig bryta mot Valves regler. Därför fick dessa företag stänga ner den verksamheten.

Vi på CSGOGambling.se har noggrant valt ut seriösa företag som erbjuder bets på CSGO och annan e-sport. Och istället för det gamla och osäkra systemet med skins bettar man med riktiga pengar.

Rank
Spelbolag
Erbjudande
Betyg
Spela
1
100% up to 1000kr

DÄRFÖR ÄR CSGO GAMBLING MED PENGAR ATT FÖREDRA

Det finns flera anledningar till varför csgo gambling med pengar är att föredra framför skins betting. På flera punkter skiljer sig till exempel Betway mot CSGOLounge, nedan går vi igenom de mest uppenbara skillnaderna.

Ditt Steam-konto utsätts inte för någon risk. Detta eftersom man inte använder Steam eller skins vid spel med riktiga pengar hos seriösa spelbolag. Man löper alltså inte någon risk att bli av med dyrbara skins eller liknande. Att satsa riktiga pengar på CSGO och annan e-sport är mycket säkert.

Traditionella spelbolag som erbjuder spel med pengar är reglerade och licensierade. Som innebär att de måste förhålla sig till vissa regler och villkor. Dessa regler och villkor gör att du som kund kan känna sig säker med att lämna ut känslig information som t.ex. bankuppgifter vid insättning av pengar. Traditionella spelbolag är, till skillnad från sajter med skinsbetting, väldigt öppna med sin verksamhet och värderar kundernas säkerhet högt.

Hjälpsam kundservice som alltid är tillgänglig är väldigt viktigt. Och det är något som många skinsbettingsajter ofta saknade. Annat är det med de spelbolag vi tipsar om, de har kundservice som går att nå via e-post, telefon eller live-chatt. Och ofta är supporten tillgänglig dygnet runt med att hjälpa kunder som stött på problem.

Snabba och säkra betalalternativ. Spelbolag som tillhandahåller spel med pengar arbetar med världens bästa kryptering. Därför kan man räkna med att den information man fyller i vid registrering skyddas ordentligt och inte delas vidare till tredje part. Vill man inte lämna ut bankuppgifter kan man till och med välja att använda sig av elektroniska plånböcker. Till exempel PayPal eller Skrill, som är de två vanligaste tjänsterna.

De bettingsajter vi tipsar om riskerar inte att stängas ner. Efter all hysteri kring skinsbettingsajterna beslutade Valve att skicka ut en varning till samtliga om krav på att lägga ner verksamheten. Och det är något som aldrig kommer att hända med de spelbolag som är listade på CSGOgambling.se.

SÅ VAD HÄNDE MED SKINS BETTING EGENTLIGEN?

Skins betting var på allas läppar ett bra tag. Men samtidigt som en del respons var positiv var det allt fler som anade att allt inte stod rätt till. För det första, det var tillåtet för barn att satsa sina skins (som kan jämföras med digital valuta), det är både moraliskt och juridiskt problematiskt. Dessa sajter bröt även mot lagen då de inte ägde någon spellicens.

De bedrev alltså sin verksamhet olagligt. Dessutom gick rykten om att vissa sajter riggade en del resultat, till fördel för bland annat Twitchstjärnor. Efter en tids spekulationer och skandaler fick alltså Valve nog och satte stopp för skinsbetting på samtliga sajter. Rykten säger också att Valve blev stämda och att det var det som fick bägaren att rinna över.

Huruvida spel med skins kommer att komma tillbaka är svårt att säga. Det kan hända att det kommer fram någon laglig och reglerad sajt som erbjuder skins-betting. Men det kommer nog inte att bli som förr, när det kändes som att en ny sajt dök upp varje vecka. Kanske utvecklar Valve en egen sajt?

Det enda som går att fastslå just nu är att man bör undvika att betta med skins. Istället rekommenderar vi att gambla med riktiga pengar hos seriösa spelbolag. Hos Betway, Bet365 och Unibet finner du rikliga utbud av e-sport att betta på. CSGO, League of Legends, Dota 2, Hearthstone, Heroes of the Storm, Overwatch och mycket mer.

Rank
Spelbolag
Erbjudande
Betyg
Spela
1
100% up to 1000kr